Autor Subiect: Gay Fest 2010  (Citit de 1230 ori)

daniel

• Administrator
  • Jr. Member
  • Mesaje postate: 51
Gay Fest 2010
« : Martie 07, 2010, 06:12:21 »
Anul acesta, Gay FEST va avea loc in perioada 17-23 mai si va include activitati diverse, care nu au mai fost organizate pana acum, dar si pe cele devenite deja o traditie, si anume, Serile Filmului INKLUSIV, expozitii si dezbateri.

Evenimentul va debuta pe data de 17 mai de Ziua Internationala Impotriva Homofobiei si se va incheia pe data de 22 mai cu Marsul Diversitatii.

( via Accept)

inlove

• Global Moderator
  • nou sosit
  • Mesaje postate: 23
Re: Gay Fest 2010
« Răspuns #1 : Martie 11, 2010, 10:03:01 »
sper ca de data asta nu mai ratez "startul" marsului, am incurcat locul de plecare anul trecut...si am ratat marsul..stupid me :-X

daniel

• Administrator
  • Jr. Member
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #2 : Martie 11, 2010, 10:24:13 »
Mda. Speram sa ajungem si noi anul acesta!

florind

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 38
  • pe zi ce trece tot mai mare
« Răspuns #3 : Martie 13, 2010, 05:47:14 »
Mda. nici anul acesta nu voi fi.
How cool is that?

inlove

• Global Moderator
  • nou sosit
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #4 : Martie 19, 2010, 08:22:00 »
Mda. nici anul acesta nu voi fi.

hmm, de ce? ??? s-a intamplat ceva sau ai ceva impotriva acestei manifestatii?

un_baiat

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Bun Venit
« Răspuns #5 : Martie 21, 2010, 09:58:52 »
nu, nu, si iar nu! si asta pt. ca nu ma identific cu miscarea gay si in al doilea rand pt. ca sunteti mult prea naivi, din pacate, pt. a va da seama ca nu aveti ce schimba in aceasta tara. facem pariu ca peste 5 ani sondajele vor arata la fel ca acum?

kenno

• Administrator
  • Jr. Member
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #6 : Martie 21, 2010, 10:00:56 »
un_baiat de ce esti asa de pesimist?

un_baiat

• nou sosit
  • *
  • Bun Venit
« Răspuns #7 : Martie 21, 2010, 10:03:25 »
un_baiat de ce esti asa de pesimist?

pentru ca traiesc de 21 de ani in tara asta si imi dau seama ca romanii sunt certati rau cu schimbarea si progresul.

... si pt. ca detinem recordul nefast de a fi cea mai religioasa tara din Europa.
« Ultima Modificare: Martie 21, 2010, 10:05:04 de un_baiat »

kenno

• Administrator
  • Jr. Member
« Răspuns #8 : Martie 21, 2010, 10:07:18 »
 un_baiat  chiar am stat È™i m-am gândit bine ...
În ultimii ani mentalitățile s-au schimbat foarte mult. Oamenii sunt mai deschiși și în același timp mai toleranți. Nu am suferit niciodată din pricina faptului că sunt Gay și nu am avut rețineri să recunosc când a trebuit să confirm asta.
Nu mi-a placut nicodata ideea de paradă, marș sau ce titulaturi mai are… Și cu toate astea au rolul lor, prezinta societății încă o dovadă că existăm, că avem drepturi ca fiecare cetățean.
Anul acesta merg la Gay Pride! Voi participa pentru că prezența mea contează, pentru că trăiesc într-o Românie care trebuie să accepte că drepturile mele nu pot fi încălcate și am toate motivele din lume să fiu dezamăgit de țara în care locuiesc.
Am participat la multe acțiuni de outreach, am făcut ani de zile parte din comunitatea LGBT din Romania și mi-am făcut o impesie. O impresie despre oameni, despre legi, despre acceptare.
Dacă tot vorbim de acceptare… nu am simțit niciodată vreo vinovăție. Sunt un om normal, nu am complexe referitoare la orientarea mea sexuală.

Nu ai cum sa-È›i negi sentimentele, la fel cum nu voi spune niciodată ca sunt o altă persoană, altfel decat sunt.   Anul acesta particip la Gay Fest! Și o fac cu bucurie!

un_baiat

• nou sosit
  • *
  • Bun Venit
« Răspuns #9 : Martie 21, 2010, 10:24:27 »
un_baiat  chiar am stat È™i m-am gândit bine ...
În ultimii ani mentalitățile s-au schimbat foarte mult. Oamenii sunt mai deschiși și în același timp mai toleranți. Nu am suferit niciodată din pricina faptului că sunt Gay și nu am avut rețineri să recunosc când a trebuit să confirm asta.

faptul ca ai un cerc de prieteni care te accepta nu reflecta atitudinea majoritatii. eu de cand ma plimb prin bucuresti nu am vazut niciodata doi baieti tinandu-se de mana. si ii inteleg f. bine din acest motiv, pt. ca orice om normal la cap tine la sanatatea lui.

Citat din: kenno
Anul acesta merg la Gay Pride! Voi participa pentru că prezența mea contează, pentru că trăiesc într-o Românie care trebuie să accepte că drepturile mele nu pot fi încălcate și am toate motivele din lume să fiu dezamăgit de țara în care locuiesc.

si eu apreciez oameni altruisti si deschisi care vor schimbare in tara asta, dar credeti-ma cand va spun ca va luptati cu morile de vant, si asta deoarece iubitii nostri conducatori nu au nevoie de oameni inteligenti si destupati, cu un nivel ridicat de trai, ci de o turma talamba si usor de manipulat. de aceea sansele de progres ale mentalitatii acesteti tari sunt practic nule. sfatul meu pt. voi este sa va mutati in tarile civilizate. acolo va puteti trai viata in liniste. nu va mai bateti capul cu neamul asta.

dj kiddo

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Bun Venit
« Răspuns #10 : Martie 22, 2010, 03:55:23 »
speram sa scimbam ceva asta e chestia care ne-o zicem zilnic fiecare dintre noi....intrun fel ii dau dreptate lu kenno ca multi dintre noi nu mai vad lucrurile cum au fost si suntem putin mai ideealisti si mai deschisi cu ceea ce tine de aducerea unor schimbari in tara noastra,si in alt fel ii dau dreptate lu un_baiat ptr ca atat timp cat inca exista generatia veche cum ar fi parinti nostri si parinti lor nimic nu se va schimba chiar daca tineretul este in majoritate fata de ceilalti multi dintre noi suntem crescuti dupa alte principi si ar fi absurd ptr noi sa acceptam anumite chesti care morala noastra ne depaseste deci clar noi ne chinuim dar in viitoru apropiat nu vom putea schimba nimic....

Alvin

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • Bun Venit
« Răspuns #11 : Martie 22, 2010, 06:12:24 »
este greu daca toata lumea nu are putina speranta.

kenno

• Administrator
  • Jr. Member
« Răspuns #12 : Martie 22, 2010, 06:16:30 »
@Alvin lumea are seperanta. Le lipseste curajul. :)

Alvin

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • Bun Venit
« Răspuns #13 : Martie 22, 2010, 06:24:11 »
Mie sincer imi este frica sa apar la televizor. Sunt comparat automat cu Naomi si toti aia ce fac scandaluri la televizor.

kenno

• Administrator
  • Jr. Member
« Răspuns #14 : Martie 22, 2010, 06:27:35 »
Alvin ... vezi aici este o problema. Nu este o regula aparitia la tv.

Si in plus poti purta o sapca, ochelari de soare, etc... Astfel persoanele apropiate tie si de care te feresti nu te vor recunoaste.

Naomi? Sunt convins ca are "bubele" lui si la fel de convins sunt ca fiecare dintre noi avem "bubele" noastre.