un_baiat chiar am stat și m-am gândit bine ...
În ultimii ani mentalitățile s-au schimbat foarte mult. Oamenii sunt mai deschiși și în același timp mai toleranți. Nu am suferit niciodată din pricina faptului că sunt Gay și nu am avut rețineri să recunosc când a trebuit să confirm asta.
Nu mi-a placut nicodata ideea de paradă, marș sau ce titulaturi mai are… Și cu toate astea au rolul lor, prezinta societății încă o dovadă că existăm, că avem drepturi ca fiecare cetățean.
Anul acesta merg la Gay Pride! Voi participa pentru că prezența mea contează, pentru că trăiesc într-o Românie care trebuie să accepte că drepturile mele nu pot fi încălcate și am toate motivele din lume să fiu dezamăgit de țara în care locuiesc.
Am participat la multe acțiuni de outreach, am făcut ani de zile parte din comunitatea LGBT din Romania și mi-am făcut o impesie. O impresie despre oameni, despre legi, despre acceptare.
Dacă tot vorbim de acceptare… nu am simțit niciodată vreo vinovăție. Sunt un om normal, nu am complexe referitoare la orientarea mea sexuală.
Nu ai cum sa-ți negi sentimentele, la fel cum nu voi spune niciodată ca sunt o altă persoană, altfel decat sunt. Anul acesta particip la Gay Fest! Și o fac cu bucurie!