Autor Subiect: Miss Travesty 2010 - Controverse!  (Citit de 631 ori)

kenno

• Administrator
  • Jr. Member
  • Mesaje postate: 93
Miss Travesty 2010 - Controverse!
« : Iunie 10, 2010, 03:46:56 »
La cateva zile de la evenimentul  Miss Travesty 2010, un grup de baieti nemultumiti au dat fuga la un post de televiziune, in speta PRo Tv, unde au incercat sa arunce cu noroi in munca bietilor oameni care cu buget mic si munca foarte multa au reusit si in acest an sa aduca o editie reusita!

1. De ce in comunitatea LGBT din Romania lumea este atat de rea?
2. In ce masura oamenii care apar "pe sticla" reprezinta cu adevarat comunitatea si nevoile ei?

Indy

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Miss Travesty 2010 - Controverse!
« Răspuns #1 : Iunie 11, 2010, 12:41:20 »
Nu cred ca lumea LGBT este rea, cred ca sunt unii indivizi extrem de vocali care ar face orice sa atraga atentia. Attention whores. Probabil o fac si din invidie, un sentiment atat de nemernic ce acopera unul si mai inuman incat cei ce il simt il tin ascuns chiar fata de ei insisi: ura fata de cel care este mai bun pentru ca este mai bun.
Nemultumiti si acuzatii vor exista intotdeauna; orice persoana rationala si cu un oarecare interes fata de eveniment va incerca sa determine daca critica este justificata, sa afle ambele parti ale povestii si isi va forma propria opinie. 

2. Nu stiu de ce se tot asteapta un fel de messia al comunitatii gay care sa sa ne reprezinte si care sa curete imaginea noastra in constiinta celorlati.
Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven?

kenno

• Administrator
  • Jr. Member
  • Mesaje postate: 93
Re: Miss Travesty 2010 - Controverse!
« Răspuns #2 : Iunie 11, 2010, 01:08:28 »
Indy foarte interesant!