Autor Subiect: Mergi la Gay Fest 2010?  (Citit de 788 ori)

kenno

• Administrator
  • Jr. Member
  • Mesaje postate: 93
Mergi la Gay Fest 2010?
« : Martie 21, 2010, 09:33:33 »
Mergi la Gay Fest 2010?  De ce da sau de ce nu?

daniel

• Administrator
  • Jr. Member
  • Mesaje postate: 51
Re: Mergi la Gay Fest 2010?
« Răspuns #1 : Martie 21, 2010, 09:34:54 »
Cred ca mergem. :) Am iesit de mult "din dulap" si Gay Fest este totusi un festival ce ne reprezinta.

costyn

• Global Moderator
  • nou sosit
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #2 : Martie 21, 2010, 09:58:15 »
   A participa sau a nu participa la Gay Fest Romania!!!     Buna intrebare!!!

Raspunsul meu ar fi si da si ba...  De ce da??? pentru ca as vrea sa fiu alaturi de toti cei care reprezinta comunitatea noastra,sa militam pentru drepturile noastre si pentru ca lumea sa ne cunoasca asa cum suntem dincolo de aparente si dincolo de toata "reclama" pe care massmedia o face zi de zi in ceea ce priveste comunitatea LGBT.
 Nu as participa din cauza idioteniei si ridiculitatii cu care ne confruntam zi de zi...din cauza tuturor acelor persoane care fac travesti de doi bani si de toti obisnuitii parcurilor,si nici nu as vrea sa aud din gura altora, a celor care se vor uita ca la circ asa cum au facut-o in fiecare an dar in fine...am sa fac un efort ca nu moare nimeni:))
  Deci si prin concluzie raspunsul este afirmativ!!! Am sa merg si cu siguranta nu o regret ca o sa fiu acolo!
  Va asteptam si pe voi, pe toti sa mergem si sa fim alaturi de cei din comunitate si sa infruntam realitatea asa cum este si sa aratam lumii ca avem si noi un cuvant de spus!
Costyn

bearish

• Vizitator
« Răspuns #3 : Martie 21, 2010, 10:45:05 »
Uite ca eu zic PAS. De ce? Pentru ca profesez intr-un domeniu foarte str8 si nu mi-ar conveni sa apar pe sticla. Sunt out cu prietenii, dar la serviciu nu imi permit. Plus ca parintii stiu de mine si nu le convine deloc treaba asta, asa ca prefer sa le fac pe plac macar cu atat. Ah... si iese circ, vorba lu costyn, de ce sa imi bat eu capul cu toti tampitii?

Alvin

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • Bun Venit
« Răspuns #4 : Martie 22, 2010, 12:32:47 »
Uite de aia Romania nu evolueaza. Pentru ca oamenii din comunitate nu sunt responsabili!

inlove

• Global Moderator
  • nou sosit
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #5 : Martie 22, 2010, 08:21:52 »
DA, numai sper ca anul acesta sa nu ratez plecarea :((

bearish

• Vizitator
« Răspuns #6 : Martie 22, 2010, 09:16:59 »
Uite de aia Romania nu evolueaza. Pentru ca oamenii din comunitate nu sunt responsabili!

Fiecare isi aduce aportul pentru comunitate in felul lui.
Cand eu ajutam tineri sa nu se sinucida, sau cand incercam sa pun bazele unei comunitati gay, tu nici nu ajunsesei la pubertate. Nu critica fara sa stii. Si cand eu am avut nevoie de ajutor unde a fost marea comunitate? S-a pisat pe mine cu un mare jet. Toti au disparut si eu am ramas sa fac compromisuri care mi-au lasat rani adanci. Asa ca ciocu mic.

Stellium

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Printre noduri cautam un sens ascuns.
    • Blogul minunatului creier lesinat
« Răspuns #7 : Martie 25, 2010, 11:21:16 »
Eu as vrea, insa nu pot decat sa sper in circumstante favorabile.
Sunt prea multi oameni normali pe lumea asta...

florind

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 38
  • pe zi ce trece tot mai mare
« Răspuns #8 : Martie 26, 2010, 12:36:22 »
nu, nu merg.
How cool is that?

idefixutz

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Bun Venit
« Răspuns #9 : Aprilie 01, 2010, 02:21:00 »
Merg la GayFest! Pentru ca trebuie! Pentru ca ceilalti trebuie sa vada ca suntem multi si diversi.

SoaptaFantomei

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Salut!
    • Soapta Fantomei- Tu poti s-o auzi?
« Răspuns #10 : Aprilie 17, 2010, 09:22:05 »
Ok... am vazut si raspunsuri "Da" si raspunsuri "Nu"... Eu unul as merge.. Nu spun ca VOI merge, ci as merge... pentru a imi sustine comunitatea 1 la mana, si 2 la mana, pentru ca e unul din putinele evenimente care au loc pentru comunitatea gay din Romania. Da, apar si "travesti de doi bani", apar si "obisnuitii parcului", dar pe langa ei apar si persoane minunate, cu care poate am posibilitatea sa schimb 2-3 cuvinte, impresii... SOCIALIZARE, oameni buni, eu consider ca de asta are nevoie comunitatea noastra... Si nu ma refer la socializarea de pe Romeo, unde la al doilea mesaj esti intrebat daca nu vrei o partida de sex nebun... Ci la acea socializare, unde cu adevarat mai dobandesti niste cunostinte, iti faci amici noi... Deci, ideea e ca imi doresc foarte mult sa merg la Gay Fest 2010. Si in plus cred ca ma voi distra de minune... ;) ;D
'Create your own banner at mybannermaker.com!' border=0

Doru62

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Bun gasit tuturor!
« Răspuns #11 : Aprilie 19, 2010, 07:08:35 »
     Nu stiu de ce majoritatea celor care au postat aici limiteaza Gay Fest 2010 si in general manifestarile astea, cu marsul sau defilarea sau cum vreti sa-i ziceti. Ma intreb daca au consultat programul? Ar fi vazut ca Gay Fest inseamna mult mai multe manifestari, mai mult sau mai putin de SOCIALIZARE si unde nu cred ca o sa-i vedeti pe obisnuitii parcurilor sau pe mascaricii travestiti care abia pot lega 2 vorbe, dar alearga impiedicandu-se sa apara pe sticla si sa se autodeclare reprezentanti ai comunitatii. >:( Coincidenta face sa fiu chiar in acea saptamana la Bucuresti si cred ca o sa fac tot posibilul sa particip la o parte din manifestari.  :)