Autor Subiect: religia si homosexualii  (Citit de 756 ori)

cristy

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Bun Venit
religia si homosexualii
« : Octombrie 27, 2010, 05:46:35 »

sunt multi oameni cu credinta de Dumnezeu care sufera mult enorm datorita respingerii de catre biserica ortodoxa romana a celor gay. Dupa tipicul lor cei gay nu pot exista ca oameni decat daca lasa pacatul sodomiei si intra in randul multimii a turmei . USOR DE ZIS DAR IMPOSIBIL DE FACUT

Si atunci cum te impaci tu care chiar ai credinta in suflet si ai nevoie de asta ca si cum ai respira de faptul ca esti gay si o sa arzi in focurile iaDULUI?

DAR INAINTE DE ATI DA UN RASPUNS hai sa vedem cine ma condamna pe mine;

-pe primul loc e BOR[biserica ortodoxa romana]

-o parte de guvernanti care sunt asa de buni in ceea ce fac incat mai avem putin si ne desfinteaza ca popor[basescu boc]

-o parte a populatiei

-pentru unii propia lor mama sau propiul lor tata

-unele rude

-unele cunostinte

- cateodata si asta ne pare cel mai greu prietenul nostru cel mai bun

CUM SA FACI FRATE SA-I POTI IMPACA SA-I POTI FACE SA-TI FIE ALATURI SA TE ACEPTE ASA CUM ESTI SAU MACAR SA NU TE COMDAMNE SA NU TE PUNA LA ZID ?
OARE NU SUNT SI EU OM? NU AM SUFLET? NU SANGEREZ SI EU CA TOTI ?
CUM S-A MA IMPAC CU IDEEA CA SUNT UN REBUT IN FATA DOMNULUI ?

e simplu dar trebuie sa fii un caracter tare
ACESTAI RASPUNSUL arunca la gunoi intermediarii si lupta [ofensiv sau defensiv nu conteaza dar lupta]

da la o parte biserica si roagate intr-o poiana ca primii crestini

voteaza cu atentie si forteaza guvernantii sa dea legi pentru comunitate

schimba mentalitatea celor din jurul tau recunoscand ca esti gay si incet incet se v-a schimba si modul de gandire a unei parti de populatie

mama mai devreme sau mai tarziu te v-a accepta mai greu e cu tatal dar si el v-a face acelasi lucru chiar daca la presiunea mamei

rudele dupa ce se vor satura de barfit se vor plictisii si fiti convinsi ca vor gasii alt subiect

cunostintele care v-a vor accepta vor ramane in continuare langa voi iar cele care nu sa se duca undeva

stiu ca ultimul PRIETENUL e cel mai delicat subiect cel care stia despre tine mai mult ca mama tata si toti ceilalti luoati la un loc, cel care erea langa tine atunci cand sufereai sau te bucurai ect.

CREDEMA DACA NU TE ACCEPTA DUPA UN TIMP ORI E PROST ORI NU TI-A FOST PRIETEN NICIODATA CU ADEVARAT, dar asta nu te impiedica sa suferi ,orice as zice un prieten ramane prieten chiar si cand al pierzi

am simtit nevoia sa scriu fiindca stiu cati gay cu credinta in Dumnezeu exista si traiau cu durerea aceasta in suflet

FRATILOR DOMNUL NE IUBESTE SI PE NOI CREDETIMA ALTFEL IN MAREA LUI INTELEPCIUNE NU NE-AR FII LASAT SA EXISTAM . NOI HOMOSEXUALII TRAIM FIINDCA FACEM PARTE DIN PLANURILE LUI, VIATA DE GAY ARE UN SCOP NIMIC NU ESTE LA INTAMPLARE PE PAMANT SI MAI ALES NU EXISTA REBUTURI,TOTUL ARE MENIREA LUI EI ECT.

SI MAI GANDITIVA LA ACEASTA
INGERII stiti ca nu au sex partea masculina si partea feminina formeaza un tot ,ingerii sunt duali si tocmai de aceea nu simt nevoia sa faca sex asa cum facem noi pe pamant, [de fapt faza cu sexul e doar pt pamant].
si atunci oare noi care avem femininul in masculin si masculinul exprimat in feminin nu ne asemanam un pic cu ei? [ingerii?]

SUNT SIGUR CA IDEIILE MELE V-A VOR PUNE PE GANDURI ASA CA SUNTETI LIBERI SA MA COMBATETI SAU SA MA ABROBATI DUPA CUM GANDITI VOI.

V-A ASTEPT GANDURILE dar daca tot mi le impartasiti macar am rugamintea sa spuneti adevarul crud real fara minciuna.

sa fiti iubiti de cei pe care ai iubiti si voi

un_baiat

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Bun Venit
Re: religia si homosexualii
« Răspuns #1 : Octombrie 27, 2010, 09:44:07 »
solutia ideala este renuntarea la religie, sau cel putin trecerea la una care este neutra fata de sau accepta minoritatile sexuale. religiile majore monoteiste (crestinismul, islamul si mozaismul) reprezinta cel mai puternic antagonist al homosexualitatii in societatea moderna, precum si principalul promotor al homofobiei in lume. incercarea de a reconcilia homosexualitatea cu religia/credinta crestina mi se pare la fel de ridicol ca si cand un evreu ar incerca sa reconcilieze rasa lui cu ideologia nazista. eu cred ca faptele definesc moralitatea unui om, nu aderarea la o anumita religie sau filosofie. iar din punct de vedere rational, homosexualitatea si actele homosexuale consensuale nu fac nici un rau practicantilor sau celorlalti.

- un apostat -

Indy

• nou sosit
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: religia si homosexualii
« Răspuns #2 : Octombrie 28, 2010, 10:32:50 »
Biblia condamna explicit homosexualitatea, nu are niciun sens sa combati asta pentru ca este o cauza pierduta. In fata zeului desertului esti un rebut si ar trebui sa fii ucis cu pietre; tu si cei care poarta haine din doua tipuri de fibre textile.
Atunci cand faci o judecata si realizezi stupiditatea scrierilor astora ai rupt lanturile credintei, nu mai ai nevoie de dumnezei, planuri si alte misticisme ridicole.

THERE'S PROBABLY NO GOD. Now stop worrying and enjoy your life.
Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven?